Zhvillimi i Sektorit Privat

sectors-300x223

Zhvillimi i biznesit është motor për krijimin e vendeve të punës; për këtë arsye RisiAlbania përpiqet për të promovuar zhvillimin e sektorit privat.

Zgjedhja e sektorëve për ndërhyrje ka një ndikim të rëndësishëm tek rezultatet e synuara dhe tek përfituesit. Për këtë arsye RisiAlbania i ka kushtuar vëmendje identifikimit të sektorëve që paraqesin (i) potencial për zhvilim dhe (ii) që ju përgjigjen nevojave për punësim të të rinjve nga zonat rurale e urbane, vajza e djem, e me nivele te ndryshme arsimimi. Nga ky proces vlerësimi, tre sektorët e përzgjedhur për nderhyrje janë Agro-përpunimi, Turizmi dhe TIK.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com