Veprimtaria

Projekti RisiAlbania synon që të rinjtë dhe të rejat në Shqipëri, nga mosha 15 deri 29 vjeç të kenë më shumë akses në mundësitë për punësim. Ky objektiv do të arrihet duke nxitur hapjen e vendeve të reja të punës në sektorët e përzgjedhur si Agro-përpunimi, Turizmi, Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit, si edhe përmes përmirësimit të informacionit mbi tregun e punës dhe ndërmjetësimit efektiv mes punëdhënësve dhe punëkërkuesve të rinj.

uiyty

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com