TIK

Teknologjia e Informacionit (TI) në Shqipëri është një sektor relativisht i vogël i cili ka një potencial të madh për rritje, e që po zhvillohet me shpejtësi në një treg inovator dhe tërrheqës për punëkërkuesit shqiptarë të rinj në moshë. Për më tepër, ekspertët e TI mund të punojnë nga Shqipëria për tregjet e huaja; për shembull, vetëm BE ka një mungesë të krahut të punës për rreth 250’000 vende pune në këtë sektor në vit. Në fokus të nderhyrjeve të projektit RisiAlbania janë nënsektori software/shërbime dhe ai i nënkontraktimit të shërbimeve të biznesit (BPO).

IMG_1353

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com