Bordi Këshillues

Philipp Keller – Bashke-drejtues, Drejtor, Zyra e Bashkëpunimit Zviceran në Shqipëri

Eduart Rumani, Përgjegjës për Programin Kombëtar, Zyra e Bashkëpunimit Zviceran në Shqipëri

Silva Banushi, Drejtore e Përgjithshme, Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Anduena Dedja, Shefe Sektori, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes

Zak Topuzi, Kryetar, Shoqata Shqiptare e Albanian Tourism Association

Daniel Guce, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA)

Nevila Jahaj, Drejtore Ekzekutive, “Epoka e Re”

Visar Ademi, President, Karriera Ime

Klotilda Ferhati, Kryetare Bordi, Ballkan Youth Link

Anjeza Kelmendi, BALFIN Group

Greta Hysi, Agna Group

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com